U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti svježije, sa kišom u prvom dijelu dana, a u brdsko-planiskim predjelima, iznad 800 metara, može se očekivati i snijeg.

oblacno i kisa

Jačih padavina biće na istoku. Prestanak padavina u većini krajeva očekuje se popodne, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Najniža jutarnja temperatura vazduha iznosiće između dva i sedam stepeni Celzijusovih, na jugu do 10, a najviša dnevna između pet i 11, na jugu do 17 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U nedjelju, 29. marta, jutro će biti svježe, sa slabim padavinama još samo ponegdje na istoku, a tokom dana pretežno suvo i postepeno toplije, uz više sunčanih perioda.

U većini krajeva danas je bilo pretežno oblačno, sa kišom i pljuskovima.

Temperatura u 13.00 časova: Bjelašnica jedan stepen, Mrakovica četiri, Han Pijesak i Čemerno sedam, Bihać osam, Kalinovik devet, Drinić, Novi Grad, Prijedor, Sanski Most i Sokolac 10, Rudo, Foča, Gacko i Drvar 11, Srbac, Banjaluka, Goražde, Ivan-sedlo i Srebrenica 12, Mrkonjić Grad, Gradačac, Ribnik Višegrad, Kupres i Sarajevo 13, Ribnik, Bijeljina, Doboj i Tuzla 14 stepeni Celzijusovih.

U Bileći, Nevesinju i Jajcu u 13.00 časova izmjereno je 15 stepeni Celzijusovih, Trebinju 16, Bugojnu, Livnu i Zenici 17, Neumu 18, Stocu 21 i Mostaru 22 stepena Celzijusova.