Prvog dana prelaznog roka, a koji se završava u srijedu u 24.00 časa, u Košarkaši klub /KK/ "Svislajon Leotar" su došla dva nova igrača - Darko Damjanović i Danilo Negovanović.

Darko Damjanovic i Danilo Negovanovic

Darko Damjanović je došao iz KK "Građanski" iz Bijeljine i u Ligi 12 je imao 8,1 poen po utakmici, uz četiri skoka. Igra na poziciji krilo-centar, a igrao je i za reprezentaciju BiH do 18 godina.

"Dolaskom u 'Leotar' očekujem dobru igru moje nove ekipe i mene i nadam se da ćemo napraviti dobar rezultat u Ligi 6. Dosadašnjom karijerom relativno sam zadovoljan, ali je moglo i bolje. Nadam se boljim rezultatima u budućnosti", kazao je Damjanović, dodajući da se najbolje snalim na poziciji pet.

On napominje da mu je drago što je došao u Trebinje i što ima priliku da igra za "Leotar", ali i da radi sa trenerom Dragoljubom Vidačićem, koji mu je bio trener u "Vardi" i "Bosni".

"Momci i atmosfera su odlični. A i Trebinje je super", zaključio je Damjanović za TrebinjeLive.info.

Danilo Negovanović igra na poziciji beka i sa prosjekom od 18,8 poena po utakmici, bio je drugi strijelac Lige 12. Došao je iz bilećkog "Hea".

Uz uspješnu košarkašku karijeru završio je i DIF, a uz dobru organizaciju sve se, napominje, može uskladiti.

"Očekujemo da osvarimo zacrtani cilj, koji je postavljen od kluba i trenera, a to je ulazak među četiri ekipe Lige 6. Nadam se da ću opravdati ono što se od mene očekuje i traži, ali da ću se i dobro uklopiti i da će sve ići kako treba", rekao je Negovanović, dodajući da je zadovoljan svojom igrom u Ligi 12., te da se nada da će nastaviti sa dobrim igrama i u novom klubu.

On je zaključio da je u Bileći stekao dosta dobrih prijatelja i da se nada da će se lijepo osjećati i u Trebinju.

"Za trenera imam samo riječi hvale, tako da me saradnja sa njim privukla da dođem u Trebinje", kazao je Negovanović.