Takozvani navijači, a zapravo huligani i sve veći 'problemi' Trebinja, ponovo su bili aktivni. Ovoga puta išarali su Dubrovačku kapiju kod srednjoškolskog centra.

grafiti unistili dubrovacku kapiju

Prvo takozvane delije, a zatim i takozvani grobari. Koliko vole klub i grad, ovoga puta su ispoljili na zidovima pomenute kapije. Iako ovo nije prvi put da se od strane huligana uništava gradska imovina, i ovoga puta počinioci su nepoznati.

Građani ogorčeni, kažu na ovaj način se ne ispoljava ljubav prema klubu. Pozivaju nadležne, prvenstveno policiju, da spriječi nova uništavanja imovine svih Trebinjaca, a Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove da kapiju nanovo ofarbaju.

Pred izbornu kampanju, "politički navijači" su djelovali po centru grada, uništavajući fasade. Načinom na koji su ti grafiti prefarbani niko nije zadovoljan, a nadamo se da se ta metoda farbanja neće koristiti i ovoga puta!?

Prethodnih mjeseci na meti su bili i stubovi javne rasvjete, tek zasađena stabla, klupe u parku, fasade u centru grada, stadion "Aleksandar Masleša".

grafiti unistili dubrovacku kapiju

grafiti unistili dubrovacku kapiju