Bez obzira na probleme u kojima se nalazi FK "Leotar", u upravi ovog kluba se nadaju i očekuju da će kraj prvenstva dočekati na prvom mjestu Prve lige Srpske i nakon jednogodišnje pauze se vratiti u Premijer ligu BiH.

leotar celik prijateljska utakmica

Vladimir Marković, golman "Leotara", koji je došao u redove trebinjskog kluba, kaže za TrebinjeLive.info da su ga igrači, stručni štab i grad odlično prihvatili i da nema nikakvih zamjerki na dosadašnji rad.

"Cijele pripreme smo odradili dobro i nadam se da će nam se to vratiti već u prvom kolu nastavka prvenstva, u Višegradu", kaže Marković, dodajući da protiv "Drine HE" idu po tri boda, kao početak ostvarivanja cilja - ulazak u Premijer ligu.

On napominje da je atmosfera među igračima i stručnim štabom dobra, te da će svi dati svoj maksimum, kako rezultati ne bi izostali.

fudbaleri leotara Vojin Jeknić i Vladimir Marković

Njegov suigrač Vojin Jeknić, kaže da su uslovi u FK "Leotar" dobri i da je u proteklom prelaznom roku došlo nekoliko novih igrača, koji su pojačali konkurenciju, te da sa njima mogu do najelitnijeg takmičenja u BiH.

"Kao i na svakoj dosadašnjoj utakmici i sutra idemo na pobjedu. Kompletni smo, nema povrijeđenih. Imamo problema, ali kolektiv može sve da izgura", istakao je Vojin, koji za sebe kaže da je maltene domaći igrač.

Leotar se nalazi na prvom mjestu na tabeli sa 26 bodova, sa osam pobjeda, dvije neriješene i tri izgubljne utakmice, uz gol razliku 15:10.

Kozari i Rudaru "bježi" dva boda, a Sutjesci i Slobodi (NG) tri boda.

Momci, držimo vam palčeve i nadamo se da ćete na kraju prvenstva sa navijačima, u jubilarnoj 90 godini od postojanja kluba, nazdraviti pobjedničkim šampanjcem.