Našem sugrađaninu Marku Spaiću /19/, koji boluje od hemofilije i već duže vrijeme ima problema sa koljenom i hoda uz pomoć štaka, potrebna je naša pomoć.

marko spaic

Njegova sestra Dragana kaže za TrebinjeLive.info da je pokrenuta akcija za prikupljanje novčanih sredstava, jer bi se Marku trebala uraditi operacija koljena u Sloveniji.

"Potrebna nam je pomoć jer cijena operacije iznosi 100 hiljada evra. Skupo je iz razloga, što Marku treba lijek 'NovoSeven' ili 'Faktor 8', čija jedna doza košta 1.000 evra, te je samo 55.000 evra od ukupne sume od operacije potrebno izdvojiti za skupi lijek", kaže za TrebinjeLive Dragana.

Prva u nizu akcija planirana je u srijedu, 18. marta, u Merlou, kad će biti organizovano muzičko veče humanitarnog karaktera, a na kome će nastupiti Impresiv bend, Miki i Adi, orkestar Akustik i Buha.

Marko se trenutno nalazi u banji "Trapisti" kod Banjaluke na banjskom liječenju.

Ovim putem pozivamo sve humane ljude da pomognu Marku. To mogu učiniti i uplatama na žiro račun otvoren kod Rajfajsen banke, 161 02 000 000 000 98, na ime Marko Spaić, sa naznakom 'za liječenje'.