U posljednjoj pripremnoj utakmici pred nastavak proljećnog dijela prvenstva u Prvoj ligi Republike Srpske u fudbalu, fudbaleri "Leotara" pobijedili su danas na "Policama" FK "Mladost" iz Gacka rezultatom 2:0 (1:0).

fk leotar fk mladost

To je bila prava pripremna utakmica sa dosta šansi za golove. Zoranović je u 42. minutu doveo Leotar u vođstvo, a Sušić je pogotkom u 55. minutu udvostručio prednost za konačnih 2:0.

Poslije utakmice trener domaćina Damjan Ratković je rekao da je zadovoljan sa igrom svojih izabranika, ali i da ima još dosta stvari koje treba da se isprave.

"U prvom poluvremenu nisam zadovoljan realizacijom, jer je od mnogobrojnih šansi postignut samo jedan pogodak. U drugih 45 minuta smo spustili loptu na zemlju i nismo griješili u pas igri i bila je bolja igra nego u prvom dijelu", kazao je Ratković.

On je istakao da je zadovoljan sa igračima koji su došli u prelaznom roku, te da se nada da će do početka prvenstva uočene greške na današnjoj utakmici otkloniti.

"Leotar" u svakom momentu može računati na 16 igrača, što je zadovoljstvo za svakog trenera, napominje Ratković, dodajući da svi trebaju da budu spremni da u svakom momentu mogu da izađu na teren.

Prvu utakmicu prvenstva Leotar će odigrati u Višegradu protiv Drine.

FK "Leotar": Kukrika, Jeknić, Todorović, Đajić, Andrić, Ramić, Radulović, Zečević, Šešelj, Sušić, Zoranović. Još su igrali: Marković, Popović, Dmitrović, Vučić, Pjaca i Janjić.