U posljednje vrijeme sve je više divljih deponija na ulazu u Trebinje iz pravca susjednih opština, a nesavjesni građani sve češće otpad ostavljaju i pokraj austrougarskih puteva (prema Straču, Golom brdu, Leotaru) koji vode do utvrđenja na brdima iznad Trebinja.

kmf leotar mnk brotnjo

Više građana nas je kontaktiralo kako bi se o ovome problemu pisalo, ali i kako bi nadležni već jednom reagovali. Ipak, mnogi od njih ističu da su deponije uklanjane, ali da neprimjenjivanje propisanih sankcija nad neodgovornim sugrađanima samo podstiče stvaranje novih divljih deponija.

Iako pretendujemo da budemo turistički grad, ulasci u Trebinje, posebno iz pravaca Dubrovnika i Bileće, slika su i prilika naše turističke ponude.

kmf leotar mnk brotnjo 045 Na putu prema repetitoru Leotar

Kreveti, ormani, ve-ce šolje, nasipi građevinskog materijala, samo su dio bogate turističke ponude Trebinja, a uz svaki navedeni artikal gratis dobijate kesu, limenku piva ili kole, a nerijetko i cijelu vreću kućnih potrepština.

Poštovana turistička i gradska gospodo, uhvatite se posla, pa da sa ponosom možemo reći da smo turistički grad, a ne da se crvenimo kada to izgovaramo.

kmf leotar mnk brotnjo

kmf leotar mnk brotnjo