Grad Trebinje je juče raspisao tri konkursa i to: za raspodjelu sredstava za projekte udruženja građana u iznosu od 10.000 KM, za Projekte aktivnosti u zajednici u iznosu od 20.000 KM i za omladinsku politiku i omladinsko organizovanje u iznosu od 20.000 KM.

Trebinje grad

Sredstva za Projekte aktivnosti u zajednici biće dodijeljena organizacijama čiji se projekti odnose na ostvarivanje strateških ciljeva iz Strategije razvoja socijalne zaštite u opštini Trebinje 2011-2016. godine, koji se odnosi na tekuću godinu.

Pravo učestvovanja u konkursu imaju javne institucije i udruženja građana.

Za učestvovanje na konkursu potrebno je, između ostalog, izvod iz sudskog registra, partnerstvo najmanje dvije organizacije, da projekat traje maksimalno tri mjeseca.

Maksimalan iznos budžeta je do 6.000 KM.

Konkurs je otvoren do 3. marta.

Ovdje možete detaljnije pogledati KONKURS.

Na konkursu za raspodjelu sredstava namijenjenih za projekte udruženja građana pravo konkurisanja imaju domaća registrovana udruženja građana čije je sjedište u Trebinju i čiji će se projekti realitovati u našem gradu.

Na ovome konkursu nemaju pravo učešća omladinske organizacije.

Konkurs je otvoren do 3. marta.

Ovdje možete detaljnije pogledati KONKURS.

Na konkursu za raspodjelu sredstava namijenjenih za omladinsku politiku i omladinsko organizovanje mogu učestvovati  omladinske organizacije čiji projekti pomažu u rješavanju problema mladih na području Trebinja, a koji su identifikovani u Omladinskoj politici opštine Trebinje 2011-2016. godine.

Maksimalni iznos za projekat je 3.000 KM.

Konkurs je otvoren do 15. marta.

Ovdje možete detaljnije pogledati KONKURS.