Obećanja sadašnjih gradonačelnika Trebinja, Banjaluke, Doboja, Bijeljine i Prijedora Slavka Vučurevića, Slobodana Gavranovića, Obrena Petrovića, Miće Mićića i Marka Pavića, na osnovu kojih su prije dvije godine dobili podršku svojih sugrađana, nisu bila ništa drugo do "šarene laže" što pokazuje istraživanje Pressa!

slavko vucurevic savez za promjene tribina trebinje

Prvi čovjek Trebinja Slavko Vučurević (PDP) najviše je "nudio", a do danas skoro pa ništa od toga nije uradio. On je sugrađanima obećao da će ukoliko dođe na vlast sagraditi naučno-tehnološki park, formirati hercegovačku banku od sredstava "Hidroelektrana na Trebišnjici" i Termoelektrane "Gacko", spriječiti stečajno uništenje "Novoteksa" i pokrenuti proizvodnju, što još nije učinio.

Projekti u magli

Vučurević nije stao samo na ovome, pa je tako najavio formiranje odjeljenja za razvoj i unapređenje sela, izgradnju hladnjače za otkup poljoprivrednih proizvoda, formiranje javnog preduzeća koje će brinuti o sistemima za navodnjavanje, te da će u prvih šest mjeseci svoje vladavine u gradu na Trebišnjici formirati poljoprivredne firme u više mjesnih zajednica.

Pored ovoga, Vučurević je svoje birače prevario i kada je riječ o uređenju Ski-centra "Zubačka Ubla", rješavanju problema kanalizacione mreže na kompletnom području grada, stvaranju uslova za aktiviranje postojeće autobuske stanice, obustavljanju izgradnju nove i uštedeti od 1,4 miliona KM.

Ni poslije dvije godine nije sproveo u djelo obećanje o izmještanju benzinske pumpe iz centra grada, postavljanju video-nadzora na svim gradskim raskrsnicama, uređenju sportskih terena u krugu kasarne, izgradnji zatvorenog plivačkog bazena...