Juče su se u Baru ponovo sreli stari prijatelji, Omladinska škola FK ,,Partizan'' i FK ,,Obilić Herceg-Novi''. Pored razgovora predstavnika klubova, marketinga i medijskih centara, stručna pomoć velikana iz Beograda je i ovaj put bila od velike pomoći timu iz grada pod Orjenom.

fk obilic fk partizan

Odigrane su dvije prijateljske utakmice u kojima je Kamp FK ,,Partizana'' bio uspješniji, a ukupni pobjednik je, ipak, bio tim iz Boke kotorske. Ta pobjeda je izražena u novom, veoma velikom iskustvu i znanju koje su treneri ,,Partizana'' simultano prenosili na selekcije oba tima .

Treneri FK ,,Obilića'' su inače već imali prilike da prate rad trenera ,,Partizanove'' škole i 2014-te, kada je njihov klub bio domaćin ,,Partizanovom'' zimskom kampu.

Saradnja dva kluba nastaviće se i u budućnosti, što je od velike važnosti po klub iz Herceg-Novog. Nije potrebno napominjati da je ,,Partizanova'' fudbalska škola druga u Evropi i kolika je privilegija imati priliku učiti od najboljih. Vidjelo se to i na ovogodišnjem Kampu u Baru.

Rezultati: FK ,,Partizan'' - FK ,,Obilić Herceg Novi'' 6:4 (godište 2000.-2002) / FK ,,Partizan'' - FK ,,Obilić Herceg Novi'' 2:1 (godište 2003.-2004)