Opet stara rečenica, Hercegovina svijet naseli, a sebe ne raseli, još jednom je dobila potvrdu.

hercegovci sa novakom djokovicem

I to putem eminentnog kanala "Eurosport", koji je danas prenosio meč sa ETP turnira u Dohi.

Igrali su meč dublovi Novak Đoković i Filip Krajinović protiv Španaca Kabala i Faraha i pobijedili sa 2-0 u setovima. Sa tribina ih je bodrila mala, ali odabrana ekipa Hercegovaca-Trebinjaca i Ljubinjaca, svi odreda navijači „Crvene zvezde“.

Vasilije Novčić, Zoran Bukvić, Siniša Ivković iz Trebinja i Mladen Dangubić i Đorđe Kosjerina iz Ljubinja sa tribina su bodrili Đokovića i Krajinovića, ali ujedno čestitali Badnji dan i Božić svim Srbima širom svijeta, ali i rođendan navijačima Crvene zvezde koji su osnovani na današnji dan 1989. godine.

“Mir Božiji Hristos se rodi-Vaistinu se Hristos rodi. I kod nas u Trebinju i Ljubinju i cijeloj Hercegovini, ali i ovdje u Dohi, na vrelom katarskom suncu. Pozdravljamo sve naše, ali i sve ljude dobre volje. Daj nam Bože zdravlja i radosti, i da se Marakani vrate slavni dani naše prošlosti”, poručuju iz Katara Vasilije Novčić, Zoran Bukvić, Siniša Ivković iz Trebinja i Mladen Dangubić i Đorđe Kosjerina iz Ljubinja.

hercegovci sa novakom djokovicem

Prišao im Nole

“Prišao nam je na kraju meča Nole, kratko porazgovarao sa nama, potpisao se na transparent. Mi smo obećali da ćemo navijati i za njega i za Filipa do kraja turnira”, kažu momci iz Hercegovine koje je posao odveo u Aziju.
Ali iz njih nije odnio ljubav prema vjeri, sportu i Crvenoj zvezdi.

hercegovci sa novakom djokovicem