Na temperaturi ispod nule "najhrabrije" Trebinjce u Novu godinu je uveo orkestar "Ballkan Group" iz Kragujevca, koncertom na Trgu slobode.

Docek nove godine 2015 trh tb

Tačno u ponoć, u ime Gradske uprave, građanima je Novu godinu čestitao gradski menadžer Radoslav Ivanković.

Iako je koncert počeo tek pola sata prije ponoći, to nije pokvarilo dobro raspoloženje.

Menadžer "Ballkan Group" Dejan Pantić kaže za TrebinjeLive da su u našem gradu treći put. Prvo druženje bilo je na Ublima na koncertu Zorice Brunclik, a drugo na slavi grada 2014. godine.

"Trebinje je jedno od najljepših turističkih mjesta u Srpskoj i siguran sam da je ovaj grad u srcima mnogih Kraljevčana i Kragujevčana", rekao je Pantić.

Budući da je predsjednik Udruženja "Dete u srcu", koje se bavi humanitarnim radom, najavio je saradnju sa ovdašnjim sličnim udruženjima.

"Građanima Trebinja želim da ostanu upravo onakvi kakvi jesu - dobri domaćini, što smo imali prilike i da vidimo, ali i da im 2015. godina donese dosta više osmijeha na licu i zdravlja. To je i uslov za sve ono što dalje slijedi - da budemo srećni zajedno sa ljudima u okruženju u kojem živimo", zaključio je Pantić.

Docek nove godine 2015 trh tb

S druge strane, naši stariji sugrađani u kućnoj atmosferi su ispratili staru i dočekali Novu godinu.

Oni mlađi, tradicionalno, 2015. godinu dočekali su uz dobru pjesmu i raspoloženje u mnogim ugostiteljskim objektima u gradu. A bilo je i onih koji su najluđu noć proveli u gradovima crnogorskog i hrvatskog primorja, gdje su pjevali popularni estradni umjetnici iz regiona.