U organizaciji Kik boks kluba "Warriors" iz Trebinja večeras će se u 19.00 časova, u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" u Bregovima, po prvi put, održati revija boksa i kik boksa pod nazivom "Fight of Warriors".

kiks boks klub warriors

Ljubiteljima ovog sporta biće prikazano ukupno deset borbi, od čega osam u kik boksu i dvije u boksu, a učestvovaće takmičari iz Srbije, Crne Gore i BiH.

Davor Mijović, trener i borac u "Warriorsu", rekao je za TrebinjeLive da su se trebinjski učesnici revije spremali za predstojeći turnir dva i po mjeseca.

"Svi smo u odličnoj formi i večeras očekujemo pobjede. Trebinje će predstavljati Igor Lalović, Marko Đerić, Igor Dabić i Davor Mijović", kazao je Mijović.

Protivnik Davora Mijovića je Saša Dajić iz Prijedora, Marka Đerića Dušan Kojić, Igora Lalovića Miljan Koprivica iz Gacka i Igora Dabića Marko Novaković iz Budve.

"Ovo su sve profesionalni mečevi, a borbe su bez kacige, dok štitnici mogu, a ne moraju da budu. Sve je na dogovoru boraca", napomenuo je Mijović.

Igor Dabić iz Kik boks kluba "Warriors", kaže da je i sam klub osnovan kako bi pokrenu neku novu priču u Trebinju, što predstavlja i večerašnja revija kik boksa i boksa, ali i kako bi dokazao ljudima da kik boks nije brutalan borilački sport.

"Ovo je sport kao i ostali sportovi. Naš cilj je da okupimo što više mladih ljudi, koji bi kroz ovaj sport i trening sa ljudima koji mogu i žele da im pokažu da kroz njega sazru u prave ličnosti, sklone se sa ulice i od svih poroka koji im danas prijete", kazao je Dabić, dodajući da je uvjeren da će iz sale svi izaći pozitivni, jer se i sam klub i njegovi članovi od prvog dana bore za ideju da je ovo samo sport, a ne nasilje.

Manifestaciju će otvoriti gradonačelnik Slavko Vučurević, a svojim prisustvom večerašnji spektakl uveličaće Tadija Kačar i Vlado Mandić.