U fudbalskom klubu Leotar nastojaće da pred početak proljećnog dijela Prve lige Republike Srpske dovedu nekoliko pojačanja, a to bi, prije svega, trebalo da budu igrači koji su iz Trebinja, piše "Glas Srpske".

leotar napred donji sepak

Leotar je osvojio titulu jesenjeg šampiona Republike Srpske, a u klubu žele da na proljeće bude još jači.

- Nastojaćemo da zadržimo kostur ekipe i dovedemo samo igrače koji su nam prijeko potrebni. Imamo u planu da vratimo nekoliko momaka iz Trebinja. Velike želje su nam Anel Ramić, član Mladosti iz Velike Obarske i Momčilo Mrkajić iz BSK-a iz Borče. Ima tu još interesantnih momaka, koji sada igraju u Sarajevu: Marko Mihojević, Nemanja Anđušić i Marko Simović. Načelno smo razgovarali sa ovim igračima, želja je obostrana. Međutim, još ne znamo sa kakvim budžetom ćemo raspolagati - kazao je za "Glas Srpske" koordinator za sportska pitanja u Leotaru Darko Dreč.

On je dodao da će biti i odlazaka iz kluba. Imaju nekoliko dobrih ponuda za pojedine igrače i pokušaće da zarade.

- Nisu svi zadovoljili ili opravdali očekivanja koja smo imali. Milošu Aćimoviću je ostalo još pola godine ugovora i u interesu kluba je da ga proda. Ima mnogo zainteresovanih klubova i prihvatićemo onu ponudu koja je najbolja za klub i za Miloša. Nama je novac neophodan i nemamo prostora za čekanje. Ima nekoliko igrača koji mogu otići samo u slučaju fenomenalne ponude, na kojima želimo da gradimo budući tim Leotara - dodao je Dreč za "Glas Srpske".