Nakon jučerašnjeg saopštenja GO SNSD Trebinje, jutros se oglasio trebinjski SDS.

glavni odbor sds-a zasijedao u trebinju

Jalovi pokušaji lokalnog SNSD-a u Trebinju da skrenu pažnju sa izborne krađe i sramne političke korupcije mandatima u Narodnoj skupštini RS na tobože probosansku politiku SDS-a, ima samo jednu pozadinu: jeftinu političku propagandu o nazovi patriotizmu SNSD-a od koje nam svaki dan  sve više krče crijeva i okreće se stomak, kao i SNSD-ov strah od gubitka vlasti u Sarajevu, koje vi, kako vaš lider Dodik kaže, toliko ne volite.

Ključni strah SNSD-a je SIPA i Uprava za indirektno oporezivanje, jer je kontrola SIPE bila u funkciji blokade bilo kakvih istraga, a Uprava za indirektno oporezivanje baza kriminala koji su provodili glavni kadrovi i vrhu SNSD-a, tako da svaki dan Nikola Špirić provodi u agitaciji kako je jedino rješenje da SDS i SNSD prave veliku koaliciju.

Naravno, problem vam je predsjednik stranke Mladen Bosić koji je sa Glavnog odbora SDS otvoreno poručio da SDS neće da pokriva kriminal SNSD i nema namjeru da vas pere od odgovornosti za stanje koje je posljedica vaše 9-godišnje vladavine i pljačke narodnih para i resursa.

GO SDS Trebinja zato poručuje lokalnom SNSD da prestane da se bavi pitanjima ko i kako vodi SDS, jer ni pod kakvim uslovima nam ne pada na pamet da pokrivamo vaš lopovluk, a kamoli da ulazimo u koaliciju sa vama nakon onog izdajničog raskida saradnje protekle godine, kada su vam bili bliži Čović i Lagumdžija. Sada vam je problem Bakir koji  vas je otkačio nakon što ste mu ponizno došli u prostorije SDA i poljubili ruku. Ali, svi su vas pročitali i ne možete više nikome prodavati maglu.

A za Republiku Srpsku se vi ne brinite, znamo mi kako se ona i stvara i brani. Jedno smo sigurni, da nas Bog sačuva od načina na koji je vi čuvate, jer nas nikada nije bilo manje i nikada bjednije živilo.