Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, 26.11.2014. godine, evidentirana su četiri krivična djela i četiri sobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

policija

Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da su, iz garaže jednog preduzeća, otuđeni pneumatici. Izvršen uviđaj. U toku je dokumentovanje prijave.

Policijskoj stanici Nevesinje prijavljena je provala, u više objekata na području Zijemlja, opština Istočni Mostar. U toku je vršenje uviđaja.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gacko su, 25.11.2014. odine, u 17.10 časova, zaustavili i kontrolisali vozilo „pasat“, u kojem su se nalazila četiri lica.

U vozilu je uočeno oružje i meso divljači, a s obzirom da isti nisu posjedovali odobrenje za lov pozvani su u Policijsku stanicu Gacko gdje su predali oružje i to tri lica lovački karabin a jedno vojničku pušku.

U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela Nezakonit lov protiv lica inicijala M.J. i V.P. a protiv lica inicijala V.B. krivično djelo Nezakonit lov i Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.