U šestom prvenstvenom kolu Prve lige RS-a u odigrana je utakmica između rukometaša Leotara i Slavije iz Istočnog Sarajeva, a pobjeda je domaćina 30:22.

Rukomet-Visegrad-Leotar-3

Prvo poluvrijeme je proteklo u zanimljivoj i neizvjesnoj borbi. Ekipe su se stalno smjenjivale u vođstvu i nakon 30 minuta igre završena je rezultatom 13:12 u korist Leotara.

Početkom drugog poluvremena Leotar se rezultatski odlijepio, tako da je u četrdesetoj minuti rezultat iznosio sedam razlike, da bi do kraja utakmice tu razliku i održao.

Konačni rezultat ove utakmice je 30: 22.

Strijelci za Leotar: Nikola Bartolović 11, Risto Misita 8, Smiljan Kolovrat 4, Mirko Kapor 3, Slavko Šešlija, Goran Andrijašević, Milorad Inić i Radovan Uljarević po 1 gol.

U gostujućoj ekipi najviše golova su postigli Vukadin, Guto i Močić po 4.

Za izvjesno vrijeme od Leotara i domaće publike oprostio se kapiten Risto Misita.

Rile sretno u budućem životu i hvala Ti na svemu!

Rukometašicama Leotara pobjeda nad Jedinstvom

Danas je u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" odigrano prvo kolo Prve lige prvenstva RS-a u rukometu u ženskoj konkurenciji između ŽRK Leotara i ŽRK Jedinstvo iz Brčkog.

Prvo poluvrijeme ove utakmice završeno je sa 12:11 u korist rukometašica Leotara. U drugom poluvremenu domaće igračice zaigrale su mnogo bolje i u odbrani i u napadu, što je rezultiralo konačnim ishodom od 25:18.

Golove za Leotar postigle su Dragana Boro 10, Sara Jegdić, Nina Vukanović i Ivana Zubac po 3, Jovana Perotić i Anđela Anđušić po 2, Teodora Mišković i Mirela Jegdić po 1.

U gostujućoj ekipi najbolji pojedinci bili su Milena Krajšumović sa 6 i Marina Savić sa 5 pogodaka.