Direktor Filijale Nove banke u Trebinju Obrad Zelenović uručio je danas Osnovnoj školi "Jovan Jovanović Zmaj" deset računara i dodatnu računarsku opremu koji će znatno poboljšati praktični rad u nastavi informatike.

racunari za skolu u bregovima trebinje

Direktor ove obrazovne ustanove Darko Jegdić zahvalio je za vrijednu donaciju, napominjući da će računarima biti dodatno opremljen informatički kabinet dok će jedan broj biti raspoređen u kancelarijama.

Jegdić je istakao da je škola imala problem sa nedostatkom računara, kao i da ovo nije prva donacija Nove banke, u kojoj je i ranije bilo sluha za potrebe ove obrazovne ustanove.

"Posebnu zahvalnost dugujemo direktoru trebinjske filijale Nove banke Obradu Zelenoviću sa kojim imamo odličnu saradnju i nadamo se da će ona takva biti i ubuduće", rekao je Jegdić.

Jegdić je napomenuo da je riječ o osam polovnih, te dva nova računara od kojih će jedan biti uručen tek formiranom Udruženju djece oboljelih od najtežih bolesti.

Stručni saradnik za komunikacije Nove banke Banjaluka Dragana Tatić istakla je da ova banka ulaže u jačanje saradnje sa obrazovnim institucijama unapređenjem uslova školovanja u BiH.

"Slogan Banke koji glasi `Za dobra nova vremena` ne dozvoljava nam da zanemarimo društveno odgovorno poslovanje i ne dozvoljava da zaboravimo na djecu i omladinu, jer ulažući u njih ulažemo u našu budućnost", rekla je Srni Tatićeva.