Fudbaleri Leotara poraženi su danas na „Policama“ od Rudara iz Prijedora rezultatom 1-0, u derbiju 10. kola Prve lige Republike Srpske.

leotar

U tvrdoj, ali i utakmici dobrog ritma, u kojoj su oba tim mogla do gola – trenutak odluke desio se u 65. minuti, kada je nakon prekršaja u šesnaestercu za goste sa bijele tačke pogodio Siniša Radoje.
Ovim porazom Trebinjci su doveli u pitanje lidersku poziciju na tabeli i sebi otežali put ka jesenjoj tituli prvaka Srpske, do koje ga dijele tri preostala kola polusezone.

„Ovako tvrde utakmice mogu se lako prelomiti u korist i jedne i druge ekipe. Dominirali smo prvih dvadesetak minuta drugog poluvremena, šanse nismo iskoristili, što je protivnik znalački kaznio i zasluženo pobijedio“, kazao je novinarima nakon utakmice šef stručnog štaba Leotara Damjan Ratković.

Škripi na svim pozicijama

Govoreći o ovosezonskim ambicijama Leotara, koga mnogi već vide na vrhu kolone prvoligaša Srpske, Ratković je istakao da je na tu temu još rano govoriti, te da će uspjeh uveliko zavisiti i od pojačanja na polusezoni.

„Da budem iskren, škripi na svim pozicijama. Ako želimo kontinuitet dobrih igara, moraćemo poduplati sve pozicije, da imamo što bolje igrače na svakom mjestu u timu, uz jak izbor na klupi“, ističe Ratković.