Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, 7.10.2014. godine, evidentirana su tri krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

policija

Policijski službenici Policijske stanice Trebinje lišili su slobode i uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Laka tjelesna povreda Okružnom tužilaštvu Trebinje predali dva lica inicijala M.Đ. i M.Đ., obojica državljanina Republike Crne Gore. Osumnjičeni su lišeni slobode zbog postojanja osnova sumnje da su, 6.10.2014 .godine, oko 22.30 časova, u jednom ugostiteljskom objektu, fizički napali i nanijeli tjelesne povrede jednom licu.

Policijskoj stanici Trebinje, 7,10.2014. godine, u 00,35 časova, prijavljeno je da je lice B.Ć, iz Sokoca, slomio staklo na prozoru i oštetio vrata u jednoj sobi u studentskom domu. U toku je dokumentovanje krivičnog djela Oštećenje tuđe stvari.

Policijskoj stanici Trebinje juče, u 12.20 časova, prijavljeno je da je jedno lice, maskirano i sa drvenom palicom ušlo u prostoriju jedne banke, u Trebinju, i polomilo staklo. U toku je identifikovanje lica i dokumentovanje krivičnog djela Oštećenje tuđe stvari.