Ilija Tamindžija, kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice 9, istakao je da je Republika Srpska, i pored svih poteškoća, održala stabilnost budžeta, uz redovnu isplatu plata i penzija.

ilija tamindzija snsd

On kaže da su kriminal i korupcija rak rana svakog društva, te da su u Srpskoj za vrijeme SNSD-a razbijene sve organizovane kriminalne grupe. U narednom periodu, dodaje Tamindžija, posvetiće se dodatna pažnja borbi protiv korupcije.

Hercegovina je u posljednjih osam godina jedno veliko investiciono gradilište, gdje je vlada predvođena SNSD-om izgradila moderne saobraćajnice, počela realizaciju projekta Gornjih horizonata, ulagala u školstvo i zdravstvo, napominje Tamindžija, koji se na listi SNSD-a nalazi pod rednim brojem 8.

Tamindžija je naglasio da je aktuelna opozicija predala vlast Miloradu Dodiku 2006. godine, jer je Srpsku dovela na koljena, nakon kriminalnih privatizacija preduzeća i banaka.

On je pozvao građane da na predstojećim izborima, 12. oktobra, glasaju za pobjedu Hercegovine i Srpske, odnosno za Milorada Dodika, Željku Cvijanović i SNSD-a.

Pogledajte predstavljanje Ilije Tamindžije, kandidata za Narodnu skupštinu Srpske.