Nova bolnica u Nevesinju, jedna od najsavremenijih u regionu biće otvorena 11. oktobra, a pri kraju je gradnja novog asfaltnog puta koji ovu opštinu povezuje sa Bilećom i Trebinje, te realizacija više infrastruktuirnih i drugih projekata koje je pomogla Vlada Republike Srpske, istaknuto je na centralnoj tribina SNSD-a u Nevesinju.

bolnica nevesinje

Na tribini, održanoj u sali "Nevesinjka", rečeno je da se u punom kapacitetu nastavljaju pripremni radovi za projekat "Gornji horizonti", te da će uskoro biti raspisan tender za izgradnju tunela, saopšteno je iz Opštinskog odbora SNSD-a Nevesinje.

"Završena je i adaptacija zgrade osnovne škole u Nevesinju i još niz infrastrukturnih projekata, što je ovu opštinu pozicioniralo kao najveće gradilište u Republici Srpskoj", navodi se u saopštenju i dodaje da su pozitivnu priču o razvoju, novim projektima i ulaganjima u infrastrukturu građani pozdravili bez obzira na političko opredjeljenje.

U SNSD-u ističu da su svi govornici promovisali Nevesinje na najbolji mogući način, najavljujući završetak više projekata i puni zamah u realizovanju drugih.

Tribini su, osim članova i simpatizera SNSD-a, prisustvovali ugledni privrednici, kulturni i javni radnici i svi kojima je Nevesinje i napredak ovog zapuštenog i siromašnog mjesta, prioritet i jedini cilj, dodaje se u saopštenju.

U SNSD-u naglašavaju da su pozitivnu atmosferu prepoznali i građani, tako da na tribini nije bilo omalovažavanja, niti vrijeđanja bilo koga, poručujući da će SNSD u Nevesinju izbornu kampanju, "bez obzira na sve prljavštine sa druge strane", odraditi krajnje pošteno, odgovorno i u skladu sa sloganom "Da završimo započeto".

"Nažalost, tako ne rade svi. Sinoć je na tribini SDS-a i njihovih političkih istomišljenika, na vidjelo ponovo izbila njihova mračna politika čije su osnovne karakteristike mržnja, razdor, podjele i etiketiranje ljudi", navodi se u saopštenju i dodaje da su ponovo sebe proglašavali velikim -najvećim Srbima, dok su sve koji ne misle kao oni, proglašavali izdajnicima.

"Išli su toliko daleko da su pominjali i neka imena iz SNSD-a proglašavajući ih nepodobnim i nepoželjnim", kažu u SNSD-u i dodaju da ova politička partija neće obraćati pažnju na ljude kojima je jedino oružje mržnja i nerad, nego će ići svojim putem trudeći se da budu bolji od ostalih.

Iz SNSD-a su pozvali i druge političke subjekte da ubuduće budu korektni i odgovorni prema sebi, biračima, ali i onima koji misle drugačije.