U subotu 27.9.2014. godine muški rukometni klub „Leotar“ Trebinje odigraće premijernu utakmicu u takmičarskoj sezoni 2014/2015. godine Prve lige Republike Srpske na parketu Sportske dvorane „Miloš Mrdić“ sa početkom u 19.00 časova, kada će odmjeriti snage sa izuzetno kvalitetnom ekipom „Mladost“ iz Banjaluke.

Rk Leotar pobjedio Maglaj

Predvođeni novim šefom stručnog štaba, dosadašnjim kapitenom, Dragišom Koraćevićem, koji je selektovao ekipu kao spoj mladosti i iskustva, a oslanjajući se uglavnom na igrače iz vlastitog pogona i nekolicinom neophodnih pojačanja, RK „Leotar“ u novu sezonu ulazi sa velikim ambicijama.

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje rukometa i RK “Leotar“ da dođu na premijeru i budu naš „igraš više“, te da zajedno počnemo vraćati RK „Leotar“ na stare staze uspjeha.

U narednom periodu rukovodstvo RK „Leotar“ posebnu pažnju pokloniće radu sa mlađim selekcijama i novim članovima koji tek trebaju naučiti prve korake u ovom sportu, pa smo u tu svrhu prošilili stručni štab sa još četiri stručnjaka i rukometnih entuzijasta, te obezbijedili adekvatan broj termina u sportskim dvoranama.

Koristimo ovu priliku da pozovemo sve dječake rođene 2000. godine i mlađe iz Trebinja i svih hercegovačkih gradova da nam se pridruže, osjete čari pravog muškog sporta i da zajedničkim snagama ispišemo još svjetlije stranice kluba koji već 58 godina uspješno pronosi ime Dučićevog grada širom regiona.