Iz Trebinja se ponovo šalju ružne slike, a političke partije skupljaju ljude kao da će u rat. Iz dana u dan prelaze ljudi iz jedne stranke u drugu, dok se sa druge strane političari prema narodu odnose kao prema ovcama, istakao je Nebojša Vukanović, nosilac Liste "Za pravdu i red" u Izbornoj jedinici 9.

nebojsa vukanovic

"Iz jednog tora prelazimo u drugi. Ja sam preveo trideset aktivista SNSD-a, a ja sam preveo pedeset aktivista PDP-a", kazao je Vukanović, dodajući da je to pokazatelj da smo pali na najniže moguće grane.

U toj trgovinu učestvuju oni koji imaju najveća budžetska sredstva, a to su gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Luka Petrović, dodao je Vukanović.

On ističe da, kako je rekao, zamjera zlikovcima koji su narod doveli na prosjački štap, a sada ga ponižavaju i vrijeđaju obećavajući mu posao, pozivajući građane da, ako im je nevolja, uzmu sve što im političari nude.

"Ako oni Vas varaju već dvadeset godina, i Vi njih prevarite jednom. Niko Vas ne gleda kad dođete da glasate. Nemojte prodati sebe, ali, prije svega, budućnost svoje djece", poručio je Vukanović.

Vukanović: Sikimiću, sad se vidi ko je ko!

Komentarišući izjavu Dragiše Sikimića, dojučerašnjeg kandidata i nosioca liste Stranke pravedne politike /SPP/ u istočnoj Hercegovini, "da je politička prostitutka", Vukanović odgovara: "Nikada se nisam želio baviti nekim marginalnim likovima i meni je žao gospodina Sikimića, jer ga pojedini političari zloupotrebljavaju kao invalidno lice. Takođe, žao mi je i Slavka Vučurevića i Slobodana Prtila koji se sa njim fotografišu, te na taj način davaju na značaju jednom dječaku koji u životu ništa nije uradio."

Vukanović je zaključio da je Sikimić, nakon što ga je pokušao diskreditovati i uvrijediti u jednoj tv emisiji, organizovao konferenciju za medije, jer je, kako je rekao, od Slavka Vučurevića vjerovatno nešto dobio.