Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras u Gacku da je u vrijeme aktuelne vlasti stabilizovana termoelektrana u ovom mjestu i obezbijeđeno da opština dobije više od 50 odsto sredstava iz tog preduzeća.

snsd gacko

Dodik je rekao da je uvjeren da je stanovnicima Gacka veoma važna stabilna Republika Srpska i da je tu SNSD da im objasni na koji način je mogu sačuvati.

On je na tribini kojoj je prisustvovalo više hiljada stanovnika Gacka istakao da u vremenu koje dolazi treba biti oprezan, jer velike zemlje, kao što je Turska, imaju ogroman interes za BiH.

"Zbog svih tih i drugih razloga Republika Srpska mora da ostane jaka, jer samo takva može pobijediti", istakao je Dodik.

On je napomenuo da će interese srpskog naroda u Sarajevu najbolje braniti Željka Cvijanović koja je, kao i cijeli SNSD, dokazala da ima volje, želje i snage da se bori za svoj narod.

Kandidat Koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je da se svaki politički zadatak SNSD-a odnosi na Republiku Srpsku i da je ova politička partija njen čuvar.

snsd gacko

"Republika Srpska mora da ima čvrstu ruku da je vodi, a to može samo Milorad Dodik", istakla je Cvijanovićeva i dodala da je i sa njom u Sarajevu Srpska sigurna.
Cvijanovićeva je naglasila da će SNSD sigurno pobijediti na izborima jer ima dosta stvari koje su započeli, a nisu završili, te navela da nemaju protivkandidate.

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Gacka Srđan Milović istakao je da je u prethodnom periodu u Rudniku i Termoelektrani Gacko posao dobilo više od 150 djece poginulih boraca, članova socijalno ugroženih porodica, visokoobrazovanih ljudi, te najavio nova zaposlenja.