Gradski odbor Partije demokratskog progresa /GO PDP/ Trebinje, predstavio je nove članove partije koji su, kako kažu, prešli iz vladajuće stranke sa nivoa Republike Srpske.

novi clanovi pdp

Pozdravljajući novoprispjele članove, predsjednik Gradskog odbora PDP-a Trebinje Slavko Vučurević je istakao da je iz SNSD-a u PDP do sada prešlo 273 člana.

"Danas predstavljamo 50-ak novih članova, uglavnom mladih i obrazovanih ljudi. To je kvalitet za ovu partiju, ali i dobit za ovaj grad", kazao je Vučurević.

Nikola Dučić, novi član PDP-a, kaže da je dobijao mnoge ponude za posao, ali je uslov bio da se rade izbori, i tako nekoliko puta, dodajući da se uglavnom najčešće zapošljavaju lica koja "dovlače kapital stranci".

U PDP je prešla i Ranka Andrić, dojutrošnji Tehnički sekretar trebinjskog SNSD-a.

"Sve ovo vrijeme sam imala obećanja od svih rukovodstava stranke koja do dan-danas nisu ispunjena", kazala je Andrić, dodajući da njenom, sada već bivšom strankom, rukovode tek pristigli članovi, dok su osnivači gurnuti u stranu.

PDP-u je pristupio i Zoran Šipovac, RVI i borac prve kategorije. Kaže da, i pored što je na spisku boračke za zapošljavanje, nije dobio posao.

"Nadam se da ću u PDP-u bolje da prođem", kazao je Šipovac.