Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Slavko Vučurević na konferenciiji za medije održanoj danas rekao je da je prelazak Milenka Krunića, člana PDP-a, u SNSD očekivan potez i da nije iznenađenje.

vucurevic o prelasku krunica

On kaže da su taj potez očekivali već nakon lokalnih izbora, te da je Krunić pokušao da ostvari svoje lične interese. Tražio je, između ostalog, kaže Vučurević, da njegova revizorska kuća obavlja reviziju svih gradskih ustanova i da mu se zaposli sin.

Na Krunićeve navode o nepravilnostima u radu i budžetu, Vučurević je rekao da je uloga revizora da uoči nepravilnosti ukoliko postoje.

"Ako sam ja nešto učinio što nije po zakonu, onda se ne mijenja politička partija nego podnosi krivična prijava", kazao je Vučurević, dodajući da će sačekati Krunića i Zdravka Pramenka kako bi mu rekli šta je to nelegalno radio.

O odlasku Zdravka Pramenka, v.d. načelnika Odjeljenja za finansije grada Trebinja, Vučurević kaže da ga je lično zadržao na mjestu načelnika, iako je Milenko Krunić trebao biti načelnik.

"Juče ujutru kada sam krenuo u Banjaluku pružili smo ruku jedan drugom i pozdravili se. Kada sam bio u Jajcu neko od novinara me je nazvao i pitao za komentar. Tako sam i saznao za transfer mojih saradnika", rekao je Vučurević.