Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik odlučio je da svojim ličnim doprinosom, kupovinom 10 godišnjih karata, na simoboličan način pomogne i igračima i Upravi fudbalskog kluba /FK/ "Leotar" da Police ponovo postanu mjesto gdje se igra dobar fudbal.

dodik podrzao fk leotar

Karte na stadionu "Leotar" u ime predsjednika Dodika kupila je odbornik SNSD-a u Skupštini grada Trebinja LJubica Miljanović, koja se kupovinom još tri godišnje karte pridružila ovom gestu predsjednika, ali i akciji da se pomogne fudbalskom klubu.

"Na ovaj način i ja se pridružujem predsjedniku Republike Srpske, ali i svima onima kojima je `Leotar` na srcu i koji žele da se naš klub vrati u najprestižnija takmičenja", rekla je Srni Miljanovićeva.

Ona je istakla da će karte biti uručene vjernim navijačima "Leotara" koji nisu u mogućnosti da ih kupe.

LJekar LJubica Miljanović zahvalila je predsjedniku što je prepoznao važnost "Leotara" za Trebinje, jer su mu sada, kako je rekla, osim novca i dobre igre, najpotrebniji navijači koji su ovom klubu uvijek bili 12. igrač na terenu.

Potpredsjednik FK "Leotar" Milan Tomanović je izrazio zahvalnost Dodiku i Miljanovićevoj što su se kupovinom godišnjih pretplatnih karata pridružili akciji kluba i podržali ga na putu oporavka, ističući da im u ovim trenucima mnogo znači podrška.

"Nadamo se da će njihov primjer slijediti i ostali i da će pomoći našem klubu da prebrodi tešku finansijsku situaciju i opstane u godini kada proslavlja 90 godina svog postojanja", istakao je Tomanović.

On je podsjetio da je nova Uprava FK "Leotar" za nešto više od mjesec dana uspjela da konsoliduje klub, vrati pola miliona maraka duga povjeriocima, da potpiše ugovor sa UEFOM za rekonstrukciju stadiona vrijednosti od oko 187.000 km, te da dobrim i poštenim igrama vrati "Leotar" na prvo mjesto.