Stipe Frančić, direktor kompanije "Best" iz Travnika i gradonačelnik grada Trebinja Slavko Vučurević svečano su otvorili prodajni centar "Best" u našem gradu.

otvaranje trznog centra best u trebinju

Otvarajući novi tržni centar, površine 1.300 metara kvadratnih, a u kojem su posao dobila 34 naša sugrađanina, Stipe Frančić je istakao da mu je veliko zadovoljstvo što 51. "Bestov" prodajni centar otvara upravo u Trebinju.

"Samo od rada radnika, odnosa prema obavezama i kupcima zavisi njihova ostojnost i perspektiva. To znači da se prema kupcima trebamo odnositi kao prema najboljim prijateljima, te im pružiti više nego što od nas očekuju", kazao je Frančić.

Pozdravljajući predstavnike "Besta", novozaposlene, građane i goste gradonačelnik Slavo Vučurević je zaželio dobrodošlicu kompaniji "Best" u Trebinje, te dodao da smatra da je poslovni korak kompanije iz Travnika zasnovan da dobroj analizi, gdje je Trebinje destinacija gdje treba da se ulaže i očekuje adekvatna zarada.

"Posao je dobilo preko trideset radnika, a grad Trebinje i njegovi građani veću ponudu sa preko 23.000 artikala. Takođe, veoma važne su i cijene tih proizvoda", kazao je Vučurević.

U revitalizaciju, opremanje i snabdijevanje robom objekta koji je "Bestu" iznajmila kompanija "Bobar", uloženo je preko dva miliona maraka.

Direktor trebinjske "Štamparije", koja posluje u okviru Bobar grupe, Zdravko Kašiković, istakao je da je Štamparija zadržala postojeću djelatnost i radna mjesta. On je dodao da se nada uspješnoj saradnji i dobrim poslovnim rezultatima.

„Best“ se nalazi u dijelu zgrade preduzeća „Štamparija“ Trebinje, u naselju Bregovi, neposredno iza Doma kulture. 

Povodom otvaranja prodajnog centra „Best“ upriličen je prigodan kulturno-umjetnički program u kojem su nastupili Etno grupa "Nagorkinje" i ANI "Jovan Dučić" iz Trebinja. Takođe, pripremljena je i zakuska za sve goste i građane.

U sklopu trgovine, u kojoj se mogu kupiti prehrana, kao i tekstil i bijela tehnika, nalaze se kafić, picerija i mini dječija igraonica.

Takođe, uskoro se očekuje i realizacija druge faze, gdje je predviđeno i pokretanje proizvodnje, što će, kako su istakli akteri današnjeg svečanog otvaranja, donijeti i nova radna mjesta.