Nakon niza ekoloških akcija ispred omladinske organizacije „Omladinski pokret za razvoj Trebinja“, u proteklim danima napravljena je još jedna u nizu uspješnih akcija.

uredjenje setalista

Radi se o akciji prosjecanja niskog rastinja, košenja neposredno uz šetalište desnom obalom Trebišnjice, kao i prikupljanja otpada i odlaganje istog na mjesta predviđena za sakupljanje otpada.

Da napomenemo da su ove aktivnosti nastavak na slične dosadašnje velike akcije na ulazima u grad iz pravaca  Ljubinje – Trebinje, Herceg-Novi – Trebinje, akcija na pročišćavanju već odavno zarasle vodenice u Pridvorcima i još dosta prigradskih puteva.

Mladi ispred ove organizacije poručuju da ovakve aktivnosti sprovode u djelo u cilju očuvanja životne sredine i u cilju davanja doprinosa razvoju turizma u gradu na Trebišnjici, jer ako nemamo čist i uređen grad ne možemo ni biti grad turizma.

Poruka građanima ispred omladinske organizacije „Omladinski pokret za razvoj Trebinja“ je da se neće zaustaviti na dosadašnjim akcijama, već da se uskoro mogu očekivati nove i još veće ekološke akcije.

uredjenje setalista