Ekipe Tine, Mokrih dolova, Gorice i Tine Stanice izborile su, nakon jučerašnjih utakmica, plasman u četvrtfinale ovogodišnje Olimpijade u malom fudbalu "Trebinje 2014".

cetvrtfinale trebinjske olimpijade u malom fudbalu

U meču za prvo mjesto Mokri dolovi i Tina igrali su neriješeno 1-1. Gol za Tinu postigao je Vukanović, a za Mokre dolove Čečur. Gorica je, sa ubjedljivih 5-1, pobijedila ekipu Hrupjela GG. Golove za pobjedničku ekipu postigli su Savić dva, Radanović, Trifković i Rudakijević, a za Hrupjela Vuković. Tina Stanica je u meču za plasman u četvrtfinale sa 3-0 pobijedila Stari grad golovima Vica-dvostruki strijelac i Šešelja.

Završeno je takmičenje i u pionirskoj konkurenciji. Plasman u četvrtfinale obezbijedile su ekipe Hrupjela i Stanice Vulkanizer Berak iz grupe A i Gorica Vinarija Vučković i Police iz Grupe B. Iz grupe A u kadetskom uzrastu plasman u polufinale obezbijedile su ekipe Hrupjela i Vinograda Đim Trejd.

Večeras se igraju utakmice 5. kola grupe B. Od 19 časova i 30 minuta igraju Donja Hrupjela Donje police, u 20 časova i 20 minuta sastaju se Centar i Bregovi Vilijams i u 21 i 10 sati Police Hrupjela.

Pioniri igraju utakmice posljednjeg kola u grupama C i D. Od 17 časova u grupi C sastaju se Donja Hrupjela Vinogradi i od 17 i 40 sati, u grupi D Mokri dolovi Gorica. U kadetskom uzrastu, u grupi B od 18 časova i 20 časova igraju Gorica Mokri dolovi.