Odlazak bivšeg potpredsjednika Gradskog odbora Partije ujedinjenih penzionera /PUP/ u Trebinju Slobodana Dučića iz redova ove stranke samo će ojačati partiju i doprinijeti da bude još snažnija, saopšteno je iz Gradskog odbora PUP-a.

saopstenje

"Ovakav postupak eventualno i drugih pojedinaca koji su blisko vezani za bivšeg potpredsjednika Gradskog odbora PUP-a Trebinje neće uopšte uticati na naš rad niti će pokolebati naše članstvo i rukovodstvo PUP-a grada Trebinje u ostvarivanju bitnih ciljeva i zadataka i Programa PUP-a Republike Srpske", navode u trebinjskom PUP-u.

Nakon proširene sjednice Predsjedništva Gradskog odbora stranke, kojoj je juče prisustvovao i Dučić, iz ove stranke je saopšteno da nisu tačni Dučićevi navodi da je PUP napustilo 14 članova Gradskog odbora, ali je tačno da je PUP napustio Dučić.

Na vanrednoj konferenciji za novinare Gradskog odbora SNSD-a Trebinje juče je rečeno da je u SNSD prešlo 14 članova trebinjskog odbora PUP-a. Dučić je rekao da je jedan od razloga prelaska u SNSD i to što su nezadovoljni radom Gradskog odbora i da su u SNSD-u prepoznali političku snagu koja može najviše da pomogne ovoj populaciji.