U okviru drugog kola B grupe ovogodišnje Olimpijade u malom fudbalu najubjedljivija je bila ekipa Centra koja je savladala Police rezultatom 6-2.

mali fudbal

Trostruki strijelac za pobjedničku ekipu bio je Stojanović, dva gola je dao Todorović a jedan Kapor. Za poraženu ekipu u listu strijelaca upisali su se Ćuk i Pejanović.

Interesantan i neizvjestan duel prikazali su fudbaleri ekipa Bregovi Vilijams i Donje Police, a uspješnija je bila ekipa Donjih Polica koja je ostvarila pobjedu rezultatom 3-2. Golove za pobjedničku ekipu postigli su Berdović, Milišić i Sredanović autogol a za poražene Milojević i Mandić.

Hrupjela su u trećem meču dana golom Pešića pobijedile Donja Hrupjela 1-0-

U kadetskoj konkurenciji, u grupi B Hrupjela su savladala Mokre dolove sa 1-0. U pionirskoj konkurenciji u grupi C Vinogradi su pobijedili Centar sa 3-1, dok je u grupi D Gorica sa 5-1 savladala Otok.

Danas se igraju mečevi 3. kola grupe A u seniorskoj konkurenciji. Od 19 i 30 časova sastaju se Gorica i Tina stanica, u 20 časova i 20 minuta počinje utakmica Hrupjela GG Mokri dolovi, a u 21 i 10 igraju Hrupjela i Stari grad.

U kadetskom uzrastu od 18 časova i 20 minuta igraju Hrupjela 2 i Gorica 2. Kod pionira od 17 časova u grupi A sastaju se Mokri dolovi Riva-Hrupjela i Police – Marin dvor u 17 i 40.

I na kraju jedna ispravka i izvinjenje.  Meč drugog kola grupe A odigran preksinoć Gorica - Tina završen je pobjedom Tine 1-0, a ne Gorice kako je ranije objavljeno. Molimo vas da ovo izvinjenje prihvatite.