Rijaliti program "Farma", koji se određeno vrijeme emitovao na pojedinim televizijskim stanicama, uskoro će zamijeniti "Farma jarana", rijaliti program koji će se prikazivati iz Trebinje, iz naselja Mokri dolovi.

farma jarana

Ovo nismo samo mi pomislili, već svi koji prođu kroz Mokre dolove. Naime, nekoliko jarana-drugara iz pomenutog naselja, već nekoliko dana užurbano sprema ambijent za, kako kažu, svoju "Farmu jarana".

Prilaz, torovi, štale, garaže, pijaca, već su završeni. A farma je dobila i prve stanovnike. Tu su svinje, konji, krave, ovce, kokoške, a da novim stanovnicima ne bi šta falilo, obezbjeđen je i adekvatan vozni park.

Mali građevinci ističu da je za sve potrebno malo truda i volje. Od sitnih kamenčića, gajbe i kartona, uz gumene životinjice i sopstveni vozni park, izgrađena je i useljena "Farma jarana".

U vrijeme kada da se djeca sve više okreću virtuelnom svijetu, ovakvi i slični primjeri su za pohvalu. Umjesto sjedanja za računarom i igranja fejsbuk "Farme", oni na jedan originalan način predstavljaju svoju farmu. I to, posebno treba istaći, bez umora očiju i mišljenja da li će ostvariti novi bod i koji su na rang listi.

Još jednom, BRAVO!