Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, 7. avgusta 2014. godine, evidentirano je jedno krivično djelo, četiri saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

policija cjb trebinje

Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je, 7. avgusta, krivično djelo Ugrožavanje sigurnosti. U toku je dokumentovanje i podnošenje Izvještaja Okružnom tužilaštvu u Trebinju.

Policijska stanica Trebinje je dokumentovala te, 7. avgusta, Okružnom tužilaštvu u Trebinju podnijela Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Krađa protiv lica Ž.M.

Postoje osnovi sumnje da je Ž.M., 20. jula ove godine, iz podruma jedne porodične kuće otuđio dva bocuna u kojima se nalazilo 45 litara rakije.

Policijska stanica Bileća je dokumentovala te, 7. avgusta, Okružnom tužilaštvu u Trebinju podnijela Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Krađa protiv lica R.Š.

Postoje osnovi sumnje da je R.Š., 31. jula ove godine, u rejonu sela Baljci, na lokalitetu Hadžibegovo brdo, sa metalnog reflektora koji nije u funkciji, vlasništvo pravnog lica, demontirao i otuđio željezne konstrukcije, u namjeri da iste proda kao staro željezo.