Usvojena odluka o prodaji zemljišta za hipermarket

Izvor: radiotrebinje.com Foto: TrebinjeLive
TREBINJELIVE 01. 08. 2014. - 14:18h

Skupština Grada Trebinja usvojila je odluku o načinu i uslovima prodaje građevinskog zemljišta u Zasad-polju, koje je izmjenama regulacionog plana predviđeno za izgradnju hipermarketa.

sjednica skupstine grada trebinja

Više od dvadeset dunuma zemlje biće prodato usmenim javnim nadmetanjem, a kako je navedeno u obrazloženju predlagača – prodajom zemljišta biće ostvaren prihod u budžetu grada, a zemljište će biti privedeno namjeni definisanoj Regulacionim planom „Zasad-polje“.

Odbornici SNSD- a bili su uzdržani od glasanja na ovoj tački dnevnog reda, uz obrazloženje da je pomenuto zemljište predmet tužbe udruženja porodica koje potražuje nacionalizovanu imovinu.

Skupština je donijela odluku i o prodaji građevinskog zemljišta u Industrijskoj zoni Volujac, a kako je obrazloženo – na zahtjev firme „Đim trejd D.O.O.“ Trebinje, koja je iskazala interes da na ovoj parceli izgradi skladišni objekat.
Odbornici su usvojili i Akcioni plan o ravnopravnosti polova Grada Trebinja od 2014-2017.

Na sjednici je na lični zahtjev sa mjesta člana skupštinskog Savjeta za sport smijenjen Milan Kovač, a na njegovo mjesto imenovan Dejan Tarana.

U naknadno uvrštenim tačkama dnevnog reda – Dragan Mandić razriješen je na lični zahtjev dužnosti člana Upravnog odbora Turističke organizacije Grada Trebinja, a na njegovo mjesto imenovan je Danilo Benderać.

TAGOVI:

Komentari

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
8.500+
dnevnih
posjeta
265.000+
mjesečnih
čitanja
620.000+
mjesečnih
pregleda stranica
18.500+
fejsbuk
sviđanja