Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević danas je u maloj sali Gradske uprave potpisao ugovore o dodjeli budžetskih sredstava za omladinsko organizovanje i udruženja građana sa područja grada Trebinja. 

potpisivanje ugovora trebinje

Ugovori o omladinskom organizovanju potpisani su sa deset omladinskih organizacija, dok je sa predstavnicima udruženja građana potpisano dvanaest ugovora. 

Za omladinsko organizovanje izdvojeno 40.000 maraka, dok je za udruženja građana budžetom grada predviđeno 10.000 KM. 

"Drago je što su u obje kategorije dominirala opredijeljenja da se sredstva dodijele onim koji imaju viziju i koji rade na razvoju Trebinja", istakao je gradonačelnik Vučurević.

U kategoriji omladinskog organizovanja budžetska sredstva su dodijeljena sljedećim organizacijama: "Maris", "Iskra", "Korak naprijed", "Centar za razvoj omladinske politike", "OZ", "Vratite nam osmijeh", "Omladinski pokret za razvoj Trebinja", "Lider".

U kategoriji udruženja građana ugovori su potpisani sa Speleološkim društvom "Zelena brda", Zavičajnim udruženjem Crnogoraca "Petar Petrović Njegoš" Trebinje, Udruženjem inovatora, Planinarskim društvom "Vučji zub", Udruženjem žena "Vasila", Planinarskim društvom "Bijela Gora", Udruženjem Crnogoraca u Hercegovini "Vuk Mićunović, Ronilačkim klubom "Akva pro", Udruženjem poštovalaca i dobrovoljaca oslobodilačkih ratova "Klobuk", Fudbalskim klubom "Viktorija", Poljoprivrednim proizvođačima "Selo u srcu" i Centrom za održivi razvoj i ekologiju "CORIE".

potpisivanje ugovora trebinje

potpisivanje ugovora trebinje