Gradski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Trebinje ocijenio je da stanovnici ovog grada nikada u svojoj istoriji nisu plaćali veću cijenu nego sad, jer svi postupci aktuelnog gradonačelnika "već odavno prelaze granicu razuma i zabave i grad vode u sunovrat".

snsd go trebinje

"Svjedoci smo njegovog načina vođenja grada u posljednje, nepune dvije godine - teatralnost, manipulacija, egzibicionizam, balansiranje na žici i slično samo su za cirkus, a ne sistem upravljanja, jer građani očekuju odgovornu politiku koja treba da im obezbijedi bolji život", naglašava se u saopštenju Gradskog odbora SNSD Trebinje. 

Oni su naveli da u prilog njihovim tvrdnjama govore i Vučurevićevi istupi u javnosti, a posebno posljednji - na zasjedanju gradskog parlamenta i konferencija za novinare održana dan poslije zasjedanja. 

"Mi iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata naprosto ne možemo i ne želimo da odgovaramo na sve nepristojne izjave, isfabrikovane lažne informacije, pozive na podjele i sukobe, koje Vučurević konstantno proizvodi svjestan svoje nemoći i neznanja da uradi nešto konkretno i dobro za grad i građane Trebinja", ističe se u saopštenju. 

Trebinjski SNSD poručuje da rukovodstvo Gradskog odbora ove stranke želi da afirmiše nove politike, ljude i ideje, koje su i predstavili kroz promociju redizajniranog sajta. 

"S obzirom da je politička scena u Trebinju kontaminirana i prepuna neodgovornosti i neznanja, mi na ovaj način želimo da pošaljemo poruku u čijoj osnovi je pozitivizam, znanje, energija i kreativnost", navodi se u saopštenju i dodaje da je lako primjetiti da je to sve ono što nedostaje aktuelnoj vlasti u Trebinju.