Gradski odbor SNSD-a Trebinje promovisao je danas sajt, čija je glavni cilj da pruži privrednu podršku svima koji imaju poslovne ideje, ali i da ponudi mogućnost pronalaska potencijalnih investitora.

snsd sajt

Predsjednik trebinjskog odbora SNSD-a Luka Petrović rekao je da je želja da se zainteresovana lica povežu sa stranim investitiorima, ali i nadležnim institucijama da bi lakše i brže ostvarili poslovnu zamisao.

Petrović je napomenuo da se sajt trebinjskog odbora ne bavi isključivo politikom, zbog čega je jedinstven na području Srpske, a namjera članstva je da pomognu u realizaciji što većeg broja dobrih ideja.
On je naglasio da se mnogi politički subjekti bave politikantstvom i ne ulaze u rješavanje problema, već ličnih stvari. "Želimo da se razlikujemo od ostalih političkih subjekata koji nemaju stvaralački element i pokažemo jednu drugu percepciju", rekao je Petrović novinarima u Trebinju.

Predsjednik Izvršnog odbora SNSD-a Trebinje Vladislav Vladičić pojasnio je da će pri realizaciji poslovnih ideja pomagati stručni tim ljudi iz oblasti privrede, nauke, kulture i drugih oblasti koje će angažovati SNSD.

Vladičić je naglasio da će stručnjaci, koji budu angažovani, pomagati u izradi projekata, davati uputstva kako prevazići administrativne barijere, te kako se povezati sa nadležnim institucijama.
Tehnički administrator sajta Ranko Mandić kaže da na ovaj način žele da
da privuku ljude sa konkretnim idejama za pokretanje poslova i da im stručnim savjetima pomognu da te ideje stave na papir, kao i da pronađu investitora.

On je naveo da će evidentirati i ljude koji znaju da obavljaju određene poslove – zanate i slično, te ih okupljati na zajedničkim projektima.

Kao primjer uspješnog poslovnog povezivanja, Mandić je naveo pčelara, proizvođača keramičkih tegli i diplomca likovne akademije koji, kako je rekao, mogu napraviti proizvod koji će imati i kvalitet i dobar dizajn i privlačno pakovanje.
Na promociji je istaknuto da zainteresovani građani sve potrebne informacije mogu dobiti na zvaničnoj internet stranici www.snsdtrebinje.org ili u kancelariji stranke u Trebinju.