Nezavisna lista Nebojše Vukanovića danas je saopštila imena nosilaca po pojedinim izbornim jedinicama za Opšte izbore koji će se u Republici Srpskoj i BiH održati u oktobru.

lista nebojsa vukanovic

Nosilac liste u Hercegovini je Nebojša Vukanović, u sarajevsko-romanijskoj regiji listu će predvoditi dr Branka Aškraba, a u Izbornoj jedinici 3-Banjaluka na čelu liste biće prof. dr Ivan Šijaković, potvrdio je za TrebinjeLive Nebojša Vukanović, dodajući da je u Doboju formirano povjereništvo koje čine ugledni profesori sa Saobraćajnog fakulteta, poput profesora Milan Milotića i dr Marko Subotića.

Vukanović je do sada organizovao nekoliko tribina širom Srpske koje su zasada i te kako posjećene, pa i sam nosilac liste u Hercegovini očekuje da će, prva posljeratna nestranačka lista, ostvariti dobar izborni rezultat.

"Već sada se čini izvjesnim da ćemo u Hercegovini osvojiti dva, a u banjalučkoj, dobojskoj i bijeljinskoj izbornoj jedinici bar po jedan poslanički mandat", kaže Vukanović i napominje da vjeruje da će mnogi, kao i prije dvije godine na lokalnim izborima, biti iznenađeni izbornim rezultatom.

Iako Vukanović još uvijek nije želio da saopšti imena liste u Hercegovini, kako nezvanično saznaje portal TrebinjeLive, listu će, između ostalih, činiti Irena Rudan, dr Dražen Erić - plastični hirurg iz Foče, Bilećanin Obrad Samardžić - profesor na Filozofskom fakultetu u Nikšiću...