Radovi u okviru Projekta izgradnje i rekonstrukcije sistema za vodosnabdijevanje na području Grada Trebinja uveliko su otpočeli.

vodovodni sistem izgradnja

Realizacija projekta je u toku, a kako je ranije rečeno u Gradskoj upravi Trebinje, radovi iz prve komponente bi trebali biti završeni do kraja 2014. godine.

Prvom fazom projekta, koja košta oko 2.000.000 KM, planirana je izgradnja komore rezervoara Krš, rekonstrukcija glavnog distributivnog cjevovoda za vodosnabdijevanje na potezu rezervoar Krš-Školski centar, te rezervoar Krš-Hrupjela-Vinogradi do Ulice Bogdana Zimonjića.

Osim projekta izgradnje vodovodne mreže, Grad je nedavno završio asfaltiranje ulica u prigradskim naseljima Banjevci i Volujac, kao i ulice u Bogdanića dolu, a u toku su i radovi okviru završne faze izgradnje autobuske stanice koja obuhvata finalne radove na okolnom uređenju.

Završetak autobuske stanice očekuje se u avgustu, a Grad nastavlja planirane aktivnosti vezano za projekte infrastukture, o čemu će javnost i dalje redovno biti obavještavana.

vodovodni sistem izgradnja