U školi "Cerovac" u Trebinju sinoć je svečano otvorena 7. izložba učeničkih radova nastalih na tek završenoj 6. Likovnoj koloniji koja se tradicionalno održava u selu Cerovac, pored Trebinja.

izlozba slika cerovac

Pored radova nastalih na koloniji polaznici ove škole prikazali su i svoje dosadašnje radove, a kao znak pažnje, ali i njihovog napredovanja u raznim tehnikama crtanja, Vera Kekić, voditelj sekcije u Trebinju, dodijelila im je diplome.

Za izložbu je vladalo veliko interesovanje, a ponosni roditelji sa velikim oduševljem su komentarisali slike od ove i prošle godine. Talenat i napredak mladih slikara iz godine u godinu je sve veći i kvalitetniji, što im predstavlja i motiv za budućnost.

Takođe, prethodno su dodijeljene diplome polaznicima škole u Bileći, a kao gosti pomenute manifestacije sinoć su bili i polaznici škole "Cerovac" iz Bijeljine, koji se nalaze na ekskurziji u našem gradu.

Izložba, koju je svečano otvorila Vera Kekić i Miljana Miskin, biće otvorena do 28. juna 2014. godine, u periodu od 8.00 do 14.00 časova.