GO PUP Trebinje – Saopštenje za javnost

Saopštenje
TREBINJELIVE 20. 06. 2014. - 12:07h

Povodom informacija objavljenih u sredstvima javnog informisanja i na nekim portalima na internetu u vezi formiranja aktiva penzionera pri Gradskom odboru SNSD – Trebinje, Predsjedništvo Gradskog odbora Partije Ujedinjenih penzionera grada Trebinje, kao izvršno-politički organ Gradske organizacije PUP-a Trebinje, autentične i jedine istinske partije penzionera, daje sljedeće

saopstenje

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST

Partija ujedinjenih penzionera grada Trebinje, kao gradska organizacija PUP-a Republike Srpske, djeluje na području grada Trebinje saglasno Programu, Statutu i ciljevima Partije ujedinjenih penzionera Republike Srpske, organizovana sa svim organima i svojim članstvom u 16 mjesnih odbora i preko 1.100 članova.

Predsjedništvo Gradskog odbora PUP-a Trebinje, smatra da sve političke partije i stranke imaju pravo da svoje članstvo i simpatizere, organizuju putem različitih oblika organizovanja u skadu sa odredbama njihovih statuta, pa i u aktive penzionera, žena, mladih i sl. U vezi s tim data je informacija i o formiranju aktiva penzionera SNSD u Trebinju koje je objavila i ATV u svojim Centralnim vijestima, portali: Trebinjedanas, TrebinjeLive, te još neka sredstva informisanja.

Predsjedništvo GO PUP-a Trebinje zna da je i do sada na parlamentarnim i lokalnim izborima, jedan dio penzionera glasao za druge partije i stranke, cijeneći svoj lični interes ili interes svoje djece, porodice i sl.

SNSD je, kao najmoćnija partija u vlasti RS i vladajuća stranka u mnogim državnim preduzećima, državnim institucijama,ustanovama i organima vlasti i do sada je ispoljavala interes za glasove penzionerske populacije putem raznih obećanja posebno u oblasti zapošljavanja djece penzionera i članova njihovih porodica pa ne čudi to što sada formira i svoj Aktiv penzionera.

Naša Gradska organizacija Partije ujedinjenih penzionera će se, u toku predstojeće predizborne i izborne kampanje za Opšte izbore 2014.godine, boriti za glasove penzionera i drugih socijalno ugroženih građana s ciljem poboljšanja njihovog materijalnog i socijalnog položaja koji je najlošiji u Evropi. te da ćemo se u koaliciji sa najvećom opozicionom partijom Srpskom Demokratskom Strankom, sa kojom je potpisan koalicioni sporazum, izboriti da se značajnije utiče na zakonska i druga rješenja koja će obezbijediti dostojniji život penzionerima.

Trebinje, 19. juni 2014.godine

PREDSJEDNIŠTVO GRADSKOG ODBORA

PARTIJE UJEDINjENIH PENZIONERA – TREBINjE

TAGOVI:

Komentari

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
8.500+
dnevnih
posjeta
265.000+
mjesečnih
čitanja
620.000+
mjesečnih
pregleda stranica
18.500+
fejsbuk
sviđanja