Izbornom sjednicom večeras je u Trebinju ozvaničeno osnivanja Gradskog odbora aktiva penzionera Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/, a za predsjednika je izabran Risto Masleša, dugogodišnji član ove stranke.

aktiv penzionera snsd trebinje

Prema riječima Rista Masleše, predsjednika novoformiranog Aktiva, nove smjernice su praćenje politike Gradskog odbora Trebinje i Glavnog odbora, na čelu sa Miloradom Dodikom. "Gradski odbor penzionera je formiran u četrnaest mjesnih odbora i broji 450 članova, uz tendenciju proširenja novog članstva. Smatramo da naša populacija spada u jednu zrelu populaciju koja je intelektualna. Imamo filozofe, pravnike, razne stručnjake, koji mogu dati doprinos za razvoj našeg društva", istakao je Masleša, dodajući da kada se ujedine mladost i iskustvo da je pobjeda neupitna.

"Ova aktivnost je morala biti sprovedena jer je veliki broj penzionera želio da se prepozna u SNSD-u i naravno prepoznao je pobjedu Milorada Dodika. U tom smislu su se samoorganizovali i poželjeli da imaju svoj aktiv unutar najveće partije u Republici Srpskoj", rekao je Luka Petrović, predsjednik GO SNSD Trebinje, čestitajući tek izabranom rukovodstvu i aktivu, te dodao da trebinjski odbor, pored večeras osnovanog aktiva, ima i Aktiv mladih i Aktiv žena, te da se broj članova SNSD-a u Trebinju konstantno povećava.

aktiv penzionera snsd trebinje

"Narod je prepoznao da Milorad Dodik uspješno može da vodi Republiku Srpsku i u narednom periodu", zaključio je Petrović.

Na sjednici su izabrani i članovi Gradskog i Izvršnog odbora, sekretar i potpredsjednik.

aktiv penzionera snsd trebinje