Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, 29.5.2014. godine, prijavljeno je jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode. Nije bilo prijavljenih krivičnih djela.

policija

Policijski službenici Policijske stanice Gacko su, juče Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv S.M., iz Gacka, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD Krađa. Postoje osnovi sumnje da je, iz magacina jednog preduzeća, otuđio predmete, vrijednosti oko 930 KM.

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje su, sinoć oko 20,45 časova, u vozilu „Pežo 205“, kojim je upravljalo lice inicijala S.P., iz Bileće, pronašli i oduzeli 77 sjemenki morfoloških karakteristika sjemenki opojne droge marihuane i manju količinu suve biljne materije morfoloških karakteristika marihuane.

Vozilo je zaustavljeno i kontrolisano u mjestu Fatnica, opština Bileća. S.P. je lišen slobode. U toku je dokumentovanje.

U vezi sa zloupotrebom droga policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje, su u proteklih 10 dana, rasvijetli dva krivčina djela iz oblasti zloupotrebe droga i to: KD Omogućavanje uživanja opojnih droga i KD Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga. Navedena krivična djela su dokumentovana i Izvještaji o počinjenom krivičnom djelu protiv osumnjičenih danas su dostavljeni Okružnom tužilaštvu Trebinje.