Nestranačka Lista Nebojše Vukanovića ovih dana okupila je mlade ljude, intelektualce, ljekare i univerzitetske profesore, te izradila detaljan program koji će uskoro biti predstavljen javnosti sa ciljem da na predstojećim oktobarskim izborima pokuša predstaviti jedan novi koncept upravljanja, promjene sistema, smjene generacija, depolitizacije i departizacije društva, navodi se u obavještenju.

nebojsa vukanovic demant povodom danasnje vijesti da vladika nije vlasnik dzipa

"Za prijavljivanje na izbore pored uplate od 14.000 KM potrebno je prikupiti i 2.000 potpisa. Naši volonteri već nekoliko dana prikupljaju potpise u Trebinju, Banjaluci, Istočnom Sarajevu i drugim hercegovačkim opštinama, pa ukoliko građani žele da se na izborima pojavi neka nova nestranačka organizacija potrebno je da odvoje 20-ak sekundi vremena i daju potpis neophodan za prijavu CIK BIH-a", kaže se u obavještenju.

Građani potpis mogu dati u prostorijama bivšeg Izbornog štaba Nebojše Vukanovića u sjedištu Travunije na Glavnoj ulici - ulici Kralja Petra Prvog Oslobodioca u Trebinju, ili volonterima koji prikupljaju potpise, zaključuje se u obavještenju nezavisne Liste Nebojše Vukanovića.