Saobraćajnu nesreću, koja se dogodila sinoć oko 19.30 časova u ulici Vuka Mićunovića, na putu prema naselju Gorica, izazvao je policijski službenik Centra javne bezbjednosti Trebinje, saopšteno je danas iz CJB Trebinje.

saobracajna nesreca trebinje auto udarilo majku sa bebom

U nesreći su dva lica, M.R. i njeno dijete, zadobili teške tjelesne povrede, a treće lice je takođe zadobilo tjelesne povrede.

M.S., policijski službenik Centra javne bezbjednosti Trebinje, je svojim privatnim vozilom marke "Pežo 405", prouzrokovao nesreću, a zatim se udaljio sa mjesta događaja.

Policijski službenik je lišen slobode i nakon kriminalističke obrade će, uz Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima Ugrožavanje javnog saobraćaja iz člana 410. i Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nesreći iz člana 414. Krivičnog zakona Republike Srpske, biti predat Okružnom tužilaštvu Trebinje.

M.S. će, u skladu sa zakonskim procedurama, biti udaljen iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Prema nezvaničnim saznanjima portala TrebinjeLive, riječ je o Milanu Saviću, pripadniku Jedinice za podršku pri CJB Trebinje

Milica Rupar i dalje u besvjesnom stanju

Dvadesetpetogodišnja Milica Rupar iz Trebinja i dalje je u besvjesnom stanju nakon što ju je, dok je šetala sa bebom u kolicima, udario automobilom policijski službenik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Trebinje koji je pobjegao sa lica mjesta.

Načelnik hirurškog odjeljenja Bolnice Trebinje Predrag Simić potvrdio je Srni da je Milica Rupar i dalje bez svijesti i da se nalazi u semikomatoznom stanju.

On je rekao da su povrede veoma teške i da je vitalno ugrožena, dodajući da će konzilujum ljekara odlučiti, u zavisnosti od njenog stanja, da li će biti upućena u neki drugi medicinski centar na liječenje.

Simić kaže da je beba zadobila prelom noge, dok Miličin brat, koji je bio sa njima u trenutku udesa, ima prelom ruke. Svi su smješteni u trebinjsku bolnicu.

Dvadesettrogodišnji Miloš Koprivica kaže da je sinoć oko 19.30 časova sa sestrom Milicom i njenom bebom šetao iz pravca trebinjskog naselja Gorica prema gradu kada ih je na trotoaru udario automobil kojim je upravljalo uniformisano lice.

On je dodao da se sve odigralo veoma brzo i da su, nakon udarca, odbačeni preko ograde, dok je beba ostala u kolicima.