Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, 20.5.2014. godine, prijavljena su dva krivična djela u Trebinju i jedno u Ljubinju i jedna saobraćajna nezgoda. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

policija

Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je u P.S. omogućio uživanje opojne jednom licu. Od P.S. je oduzeto 12 grama zelene biljne materije morfoloških karakteristika opojne droge marihuane. U toku je dokumentovanje KD Omogućavanje uživanja opojnih droga.

PS Trebinje prijavljeno je da je izvršena provala u jedan frizerski salon. U toku je dokumentovanje KD Teška krađa.

Policijskoj stanici Ljubinje prijavljeno je da je, prethodna dva dana, iz drvene kase u crkvi, otuđen novac. U toku je dokumentovanje djela.

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje su juče Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili dva izvještaja o počinjenom krivičnom djelu i to:

* Policijski službenici Policijske stanice Bileća dokumentovsli su i Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili izvještaj protiv M.M., M.M. i D.S., svi iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili KD Teška tjelesna povreda.

* Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje su Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili izvještaj protiv V.B. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD Ugrožavanje javnog saobraćaja.