Plivački vaterpolo klub Jadran iz Herceg-Novog je preko Vaterpolo saveza Srbije uputio dopis svojim sportskim prijateljima, obrenovačkom klubu TENT, u kome poziva njegov podmladak na sedmodnevni oporavak i sportsko druženje, piše beogradski "Blic".

plivacki vaterpolo klub jadran herceg novi

"U cilju ublažavanja teškoća koje su vas zadesile, naš klub je donio odluku da jednu ekipu mlađih kategorija (20 osoba) vašeg kluba pozove u Herceg-Novi na sedmodnevni zajednički trening. Naš klub će obezbijediti smještaj, ishranu kao i svakodnevni trening i sparing sa našim ekipama. Ovaj poziv se može realizovati odmah te vas molimo da nas kontaktirate.

Takođe želimo da vas obavijestimo da se naš klub pored navedenog - odmah uključio u akciju pomoći, te da su prvog dana prikupljanja pomoći igrači ovogodišnje šampionske ekipe Jadrana donirali hranu i potrepštine za bebe, te da je klub uplatio finansijska sredstva na žiro račun u Crnoj Gori otvoren za tu namjenu.

Nadajući se da će posljedice ove prirodne katastrofe biti što manje, znajte da imate prijatelje u našem klubu.

Očekujemo vas kao drage goste i srdačno pozdravljamo", navodi se u saopštenju PVK Jadran koji je potpisao predsjednik Dr Đuro Marić.