Bradata žena Končita Vurst, zbog koje će se 60. jubilarna Pjesma Evrovizije dogodine održati u Austriji, zaludjela je Evropu! Opsjednutost njenim neobičnim izgledom nije zaobišla ni Srbiju, pa je mnogo onih koji podržavaju njenu nesvakidašnju pojavu, zahvaljujući kojoj se izborila sa predrasudama.

Kako bi bile u korak s vremenom, Kurir je trendi bradom „obradio“ nekoliko naših najpoznatijih pevačica. A da li bi im to donijelo još više popularnosti, procijenite sami! Ceca BRADATA SRPSKA MAJKA!

ceca sa bradom

Kad bi Ceca ovakva izašla pred huligane, teško da bi smjeli da priđu njenom sinu Veljku! Tuča u kojoj su ga Zvezdini navijači pretukli ispred kuće imala bi potpuno drugačiji epilog. Svi oni bi glavom i bradom počeli da navijaju za Partizan!

Brena ĐIHA-ĐIHA...

lepa brena sa bradom

Da je Brena svojevremeno nosila ovakvu bradu Saša Popović joj nikada ne bi dozvolio da ga jaše! Verovatno bi uzjahao on nju...

Seka
SRPSKI AZIS!

seka aleksic sa bradom

Srpskoj pjevačici koja ne izbija iz teretane samo je još brada falila, pa da zaseni i bugarsku zvijezdu Azisa! Pun pogodak bi bio još da je uspjela da nabaci najbolju nadogradnju brade s ličnim potpisom svog „kreatora“ Končite Vurst.

Karleuša
NE VRIJEDI...

brada jelene karleuse

Jeleni Karleuši bi se razbježalo i onih hiljadu fanova sa Ušća da su je vidjeli s bradom! Što bi i ona sama rekla: „Ne vredi, ne vredi...“. Nekome ništa ne pomaže!

Emina
ISTA SULJO!
brada emina jahovicEmini Jahović bi brada mogla da donese nove angažmane u turskim serijama. Eh, da se samo dosjetila prije, mogla je da se oproba i kao Sulejman Veličanstveni!

Marija
BRADA, JER ŽENE TO VOLE!

brada marija serifovic

Mariji Šerifović bi brada mogla da donese mnogo uspjeha kod riba! Otkako je priznala da voli žene, mora mnogo više da vodi računa i o tome šta žene vole...